Kategória: Szerelem

Miért?

Eddig azt hittem, ilyen nem létezik a világon! De mégis megtörtént Velem is! Barátra vágytam és "szerelmet" kaptam helyette. Szeretném is, meg nem is! Tudom, hogy kellünk egymásnak... De ki tudja, mi lesz később?!

Kb. 2 hónapja kezdődött a történet. Szegény srácnak eltört a keze szkanderozás közben és ugye táppénzre vették. Ez még nem is lett volna baj, csak egyszer, mikor behozta a táppénzes papírját a céghez (mivel közvetlen munkatársak vagyunk), beszélgetni kezdtünk.
Megadta az msn címét és felvettük egymással a kapcsolatot.
Ez még nem is lett volna baj, de elkezdtünk jobban figyelni a másikra és sokan azt mondják, férfi és nő között nincs barátság, de nálunk kialakulófélben volt! És ugye? Ha két ember elkezd beszélgetni, akkor ott egy idő után kialakul egy olyan bensőséges kapcsolat, hogy már az ember a legféltettebb titkait és vágyait is elmondja a másiknak.
Nálunk is így történt!
Elmondta, hogy aznap dobta ki a barátnője és szépen kihasználta Őt!
Vigasztaltam szavakkal.. A későbbiekben elmondta, hogy tetszem neki.. Mi tagadás, számomra sem közömbös. De azt tudni kell, hogy nekem van valakim elég régóta... Csak nálunk az a baj, hogy a 2. helyre kerültem. Első a munka!
Tehát a srác és köztem kezdett kialakulni egy elég intim kapcsolat.
Nem történt semmi olyan eddig...
Egyik nap elmentünk moziba (sikerült egy nagyon gáz filmet kifognunk és hála istennek két és fél órásra sikeredett) és megfogta a kezem.
Simogatni kezdte és meg is csókolta. Nem tudtam mire vélni, mivel előtte azt mondogatta nekem, hogy nem akar a 2. helyen lenni változtassak az eddigi életemen, mert kellek neki! Barátot szerettem volna! Igazi barátot! Lehet, hogy ez már inkább szerelem, mit barátság?
Szeretnék, de nem tudok.
Kell nekem, de nem biztos, hogy a szexen kívül mást is akarnánk a másiktól!
Erre egyik este megbántottam akaratlanul.
Félreértett egy olyan mondatot, amit én nem úgy értettem, ahogy Ő!
Mit csináljak? Kell is meg nem is! Szeretném is meg nem is! Ha valakinek van hozzáfűznivalója szívesen olvasnám, segítsetek nekem.
(A cikket beküldte: Nóci01)Társfüggőség - ez nem happy end
Néhány hónappal ezelőtt radikálisan megváltozott az életem. Olyan dolgok kaptak fontos szerepet, amiknek a fontosságában sosem hittem, és olyanok lettek jelentéktelenek, amikért pár héttel korábban az életemet is adtam volna. Ma már tudom, hogy a szenvedés és... »

Ha temetés, hát legyen...
Ha temetés, hát legyen, de szakadjon nekem az eső, úgy rendesen. Hadd egye a fene a rokonságot, hogy még onnan is csesztetem őket. És szóljon nekem a nászinduló, az úgyis kimaradt az életemből. Na jó, fehér ruhát nem kérek, nem vagyok én menyasszony... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.