Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Nők és férfiak

Mennyit várjunk?

Egyre több probléma merül fel a párkapcsolatban, de még van szerelem. Mit lehet ilyenkor tenni? Megváltozik-e? Vajon menjek, vagy maradjak? Pár gondolat, meglátás a saját és mások kapcsolataiból, tapasztalataiból.

Amikor megismerkedünk egymással, még minden stimmel, de valahogy útközben megváltoznak a dolgok. Persze az emberfia a rózsaszín ködtől nem veszi észre a másik hibáit. Pedig azok ott vannak, csak valahogy nem veszünk róla tudomást. De vajon miért nem?
Talán azért nem, mert szeretünk szerelmesnek lenni, szeretjük az első pár hónap izgalmait és szeretnénk, ha végre ő lenne az igazi. Hiszen mindenki erről álmodozik, még ha van, aki titkolja is, de mindannyian várunk az igaz szerelemre!
Ezért sajnos, hajlamosak vagyunk, tisztelet a kivételnek, megfeledkezni arról, hogy milyen párkapcsolatban szeretnénk élni, és mit várunk a partnerünktől! Nem vesszük észre, vagy nem akarunk vele foglalkozni, hogy van olyan szokása, ami a későbbiekben zavarni fog bennünket. Vagy ha észrevesszük, akkor úgy gondoljuk, hogy majd én leszoktatom róla, majd az én kedvemért megváltozik, hiszen szeret! De a legtöbb esetben nem változik meg! Nem tud, és talán, nem is akar, főleg ha már egy picit idősebb is. Persze azt mondják a nagyok, hogy úgy fogadd el a másikat ahogy van! Ez persze nem könnyű feladat és nem is mindig sikerül!
Ha már eljutunk oda, hogy egyre több és több olyan dolog van a másikban ami minket megőrjít,de van még szerelem, akkor persze az első lépés az, hogy ezt megosztjuk a partnerünkkel és megkérjük, hogy változtasson rajtuk.
A változáshoz idő kell, de azért magunkban szabjunk meg egy időpontot, mert nem várhatunk a végtelenségig. Ha a változás nem jön el, akkor lépjünk le minél hamarabb, mert csak vesztegetjük az időt, és abból nincs sok!
(A cikket beküldte: encike79)Miért jó, hogy férfi vagyok?
Azon kívül, hogy mi vagyunk a teremtés koronái elég sok előnnyel indulunk a nőkkel szemben :-) Íme egy kis összefoglaló arról, miért jó nekem, A FÉRFINAK, mennyire más megítélés alá esik egy-egy cselekedetem, mint a nőknél. Persze csak humorosan szemlélve... »

Első komolyabb kapcsolatom vége?
A kapcsolatunk elején én jelentettem neki a vigaszt, amikor a barátnőjéről volt szó. Hozzám tudott menekülni, mikor nem bírta tovább vele otthon. És a vigaszt nyújtó barátból a barátnője lettem. Most így egy év elteltével talán ugyan az vár ránk, a mi... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.