Kategória: Szerelem

Gondolatok a párkapcsolatról

Gondolatok a párkapcsolatról.
Saját tapasztalatom, mikor kinyílt a szemem és rájöttem, mi a lényeg.
Remélem valakinek tetszeni fog, hogy elgondolkodjatok egy picit, lehet, hogy ez csak az én véleményem, lehet, másnak más a jó.


Valamikor régen azt hitted, már nincs tovább, senki nem lesz már olyan, mint amilyen ő volt, aki a karjaiban ringatott, ha esett az eső. Volt már több is, akit talán el tudtál képzelni saját gyereked apjának, de valahogy mindig másképp végződött.
Legyen az az első szerelem, legyen több kaland, de egyszer jön valaki, aki elfeledteti veled mielőtt megismerted volna, mit is akartál. Mielőtt megismerted volna, olyan illúzióban ringattad magad, ami nem valósulhatott meg.
Sokan tapasztalhattátok, már bánkódsz, mert valaminek vége, később meg a múltban élsz aztán, mint egy csoda, valaki jön az életedben és már nem is emlékszel rá, mit is akartál, de nem is érdekel. Miután kapcsolatba kerültetek, randizgattok, később elkezd mélyülni a kapcsolatotok. Kettőtökben kialakulnak a mély érzelmek egymás iránt. Kis idő múltával rájöttök, ez több mint fellángolás vagy csupán futó kaland.
Pár hónap múlva egymás szemébe néztek és kijelentitek, bátran, veled szeretném leélni az életem. Egymásra éheztek. Nincs nap, hogy ne okoznátok valami örömöt egymás életében. Egy év után vagy több, mert ez személyre szabott, eldöntitek. Kössük össze életünket.
A fiú gyűrűt vesz a lánynak, és ha minden úgy alakul, ahogy meg van írva, a lány igent mond, de sajnos az is benne van a pakliban, hogy nem lesz alkalma rá.
Mindenkinek tanácsolhatom, hogy próbáljon meg egy kapcsolatban örülni annak, ami van.
Vannak emberek, akik kutatják a jövőt, mert tudni szeretnék, hogy megéri-e ez a sok belefektetett energia ebbe a kapcsolatba… de jobban teszik, ha nem élnek félelemben, hanem inkább megélnek minden egyes napot.
Számomra minden egyes nap, amit szerelmemmel tölthetek egy ajándék, mint egy 90 éves öregember számára minden nap.
Élj a mának, de azért picit gondolj a jövőre is!
(A cikket beküldte: hshd)A boldogság titkai
Sokat gondolkodom, miért is születtem meg, hogy Isten mért küldött engem ide, hát rájöttem, hogy éljek boldogan, minden nehézség és betegség ellenére. Kezdem megérteni a feladatom, kell, hogy itt legyek, mert szeretnek. »

Már megint hétfő :(
Ki ne utálná a hétfő reggeleket, amikor a hétvége után rádöbben az ember, hogy újra be kell mennie dolgozni, újra 5 napnak kell eltelnie ahhoz, hogy jó sokáig durmolhasson reggel az ágyában és egyébként is... ezernyi meló vár rá és olyan messze van még a péntek... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.