Egy különös kapcsolat

Egy különös kapcsolatban vagyok. Nem tudom, mit tegyek és ő mit szeretne. Szenvedek. :(
Csak azért írtam ki magamból, hátha könnyebb lesz így nekem. Hátha el tudom felejteni végre. Férjes, felnőtt asszony létemre lehetne több eszem...


Azért írom le a történetem, hátha könnyebben ki tudok belőle mászni.
35 éves nő vagyok, egy gyerekkel, házasságban.
16 évesen ismertem meg a férjem, nem volt szerelem első látásra, de azért az évek során megszerettem.
Elég jól éltünk, eddig sok nehézséget éltünk túl, pár évvel ezelőtt beteg lettem. Nem dolgoztam, itthon voltam évekig, szinte egész nap a gyerekkel, vagy barátnőknél. A párom, ha nem dolgozott, horgászott. A háztartás mellett egyetlen szórakozásom az internet lett.
Elkezdtem egy stratégiai játékkal játszani, ahol rengeteg jó és rossz embert ismertem meg. Köztük egy nálam 11 évvel fiatalabb srácot. Rengeteget beszélgettünk mindenről. Ő a Fővárosban lakik, én vidéken. Tavaly nyáron úgy alakult a helyzet, hogy pár hónapra haza költözött egy hozzám elég közeli városba, így megbeszéltük, hogy találkozunk. Itt kezdődött a probléma: lefeküdtem vele.

Bűntudatom nem volt a férjem miatt, hisz csak elvagyunk szépen, csendben. Találkoztunk pár alkalommal még mielőtt visszament Pestre. Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, minden nap órákat beszélgettünk, viszont én nehezen viseltem, hogy lett neki barátnője ott helyben. Elég sokat hisztiztem miatta és duzzogtam, holott mi csak barátok voltunk továbbra is, legalábbis én nem voltam szerelmes. Ez ment hónapokon át, állandóan veszekedtünk, ő engesztelgetett, hogy szeret mint a barátját, de neki is kell a szex. Milliószor próbáltam véget vetni ennek az egésznek, de mindig maradt a dolog a régiben.
Egyszer még találkoztunk, nagyon jó volt vele. Az igazi barátomnak tekintettem, mindent megbeszéltem vele. Majd körülbelül egy hónapja egy ilyen hisztis veszekedés után azt mondtam, nem keresem többé, majd keres, ha fontos vagyok neki. Hát nem keresett. Írtam neki, de nem válaszolt. Hívtam, de nem vette fel. Nem tudom, mit tegyek. Ő a barátom és hiányzik, de lehet jobb lenne visszatérni a régi életemhez és elfelejteni. Ez nem egyszerű, hisz minden nap látom MSN-en, facebook-on, stb.
Pár napja megkérdezte, ha itthon lesz, lehet-e még közöttünk szex. Nem tudom, hogy mit tegyek. Szenvedek és bízok, hogy minden a régi lesz.
(A cikket beküldte: moncsi569)Üresség
Hajnal van... már megint. És megint nem tudott aludni. Ez már az öregség? Hiszen csak(?) a negyvenedik szülinapja lesz most ősszel. A kávéfőzőt bekapcsolja, rágyújt egy cigire, majd a kávé mellé jöhet a második. Le kellene szokni, sokba is kerül és ugye az apja... »

Régesrégi verseim
Még anno ígértem, hogy megosztom veletek ezeket a régi verseket. Eddig azért nem tettem, mert túl depresszívek, de most a kezembe került a verses füzetem. Íme, tessék... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.