Kategória: Egy kis ezotéria

A Hölgy Magazin

A Hölgy Magazin "…ez tényleg nekem,
nekünk szól!"

N. Márta

Érdekli Önt az asztrológia? Kíváncsi, hogy álmai mit jelentenek? Tudja mik az egészséges életmód alapkövei? Esetleg munkát keres, de nem tudja, milyen a nyerő önéletrajz, motivációs levél ? Szeretne választ kapni a kérdéseire, de a boltokban kapható magazinok megvásárlása csak fölösleges pénzkidobás?
Ha mindez igaz Önre, fogadja el ajándékba az első, ingyenes, e-mail Hölgy Magazint! Kéthetente megjelenő internetes lapunkat bátran tudom ajánlani! Nem kell sorban állnia az újságosnál, a kifizetett magazinok nem hevernek szanaszét, hogy aztán a szemetesben végezzék.


És mi is az Ascendens? Az Ascendens az a jegy, amely a születés pillanatában felkel a keleti horizonton. 1 nap leforgása alatt mind a 12 állatövi jegy áthalad ezen a ponton. Így az Ascendens csak a születési óra és perc ismeretében számítható ki. Ha valaki nem ismeri a születésének pontos idejét, a megtörtént fontosabb életeseményekből az asztrológus vissza tudja számolni a születés óráját és percét. Így megismerhető az Ascendens. Ezen életesemény lehet pl. a házasságkötés ideje vagy gyermekszületés ideje, esetleg műtét vagy baleset időpontja. Ez a módszer csak abban az esetben használható, ha legalább a születési napszakkal tisztában vagyunk. Tehát tudjuk, hogy a születés éjjel, hajnalban, délelőtt vagy éppen este történt. És mit mutat az Ascendens jegy az asztrológia szerint? Az Ascendens árulkodik arról, hogy milyennek lát valakit a külvilág, milyennek látják mások. Legalább olyan fontos, mint a Nap-jegy. Többek között ez az egyik oka, hogy pl. egy Halak Nap-jegyű emberre miért illik a Szűz jegy jellemzése. Tudjon meg többet!

Ön emlékszik az álmára? Ha nem szeretné, hogy pihenése félbeszakadjon, alkalmazza a visszafelé felidézés módszerét. Elalvás előtt vegye sorba a napját, de visszafelé. Majd mikor felébredt az éjszakát is ilyképpen fordítva: ébren vagyok, ébredezem, alszom, alszom és álmodok…itt az álom. Az álmok másokkal való megosztása során is egyre több és több álomkép jöhet a felszínre. Tudjon meg többet!

A testünk üzenetei. "Csupa víz vagy belül…" A testünk mindent elkövet, ami csak tőle telik, hogy a legmegfelelőbben működjön, de ha valaki úgy dönt, hogy lefekszik és többet nem kel fel, akkor óhatatlanul elsorvadnak az izmai, és a teste nem tehet ellene semmit. Ha nincs mozgás, nincs élet. Ennek tudatában talán sikerül másképp tekinteni a saját testünkre, ami igen fontos eszköz mindannyiunk számára, hiszen nélküle nem tudnánk megnyilvánulni ebben a fizikai világban. Összegezve tehát, a helyes táplálkozás, a pozitív hozzáállás és az ennek megfelelő érzelem- és gondolatformák megteremtése illetve a rendszeres mozgás mérföldkövek az egészséges életmód kialakításában. De ez még mindig csak néhány szelete az élet tortájának. Tudjon meg többet!

Számtalan esetben hallani, hogy „vagy százötven helyre küldtem el az önéletrajzom, még azt a fáradtságot sem vették, hogy felhívjanak.” Sajnos ez a mai világban előfordul, de az is igaz, hogy ezért senkire nem haragudhatunk. Gondoljunk bele, szegény HR-es egy-egy meghirdetett pozíciónál kap egy szekérderék mennyiségű önéletrajzot, és abból kell kiválasztania egyet. Minden jelentkezőt behívni, interjúztatni képtelenség. Valahogy választania kell közülük. Mi szerint fog dönteni, hogy kit hívjon be? Egyáltalán, elolvassa az összes önéletrajzot? Háromszáz látszólag egyforma – jobb oldalon fénykép, alatta szakaszos felsorolás, külsőre szinte mind egyforma - papírlap, vagy e-mail közül Ön melyiket választaná? Igaz, hogy nem egyszerű. Megmondom, azt, amelyiken megakad a szeme. Azt biztosan elolvassa tüzetesen, de bizony a többit csak átfutja. Tehát valami olyat kell tennünk, ami nem általános, de mégis belefér az önéletrajz írás íratlan szabályaiba, illetve nem rúgja azokat teljesen fel. Keresse a május 28-án megjelent számban! Tudjon meg többet!

A Hölgy Magazin az internetes regisztrációt követően kétheti rendszerességgel landol virtuális postaládájában, hogy néhány órányi kikapcsolódást, és hasznos információkat nyújtson Önnek és családjának!

Csatlakozzon Ön is a Hölgy Magazin többezres, lelkes és elégedett olvasótáborához, szavazzon a receptversenyen, tudja meg, hogyan készül a maláj palacsinta, vagy töltse fel saját receptjét! Ha kérdése lenne akár orvosi, jogi, kertészeti vagy más téren, forduljon szakértőinkhez, akik mindent megtesznek, hogy válaszoljanak Önnek!
Mindezek mellett most havonta 10.000 forintot nyerhet, de FOTÓ JÁTÉK-unkon nyerhet hetente egy értékes e-bookot, telis-tele eredeti régi receptekkel. Sőt automatikusan megkapja a „Siker és kudarc. Első lépések a siker felé” című e-book letöltési kódját, amint feliratkozott a Hölgy Magazin olvasótáborába.
Nem kell mást tennie, mint ellátogatnia a www.holgymagazin.hu – ra, és feliratkoznia a Hölgy Magazin olvasótáborába, hogy a következő számot már Ön is a postaládájába kapja!

"Ha csak fele ilyen
színvonalon tudják tartani,
már akkor is veri az összes
női magazint."

F. Anna
(A cikket beküldte: holgymagazin)


Love story 2. - vagyis egy beteljesült szerelem
Májusban megjelent egy cikkem, melynek ez lenne a megígért folytatása. A történet megértéséhez az előző cikkem elolvasása feltétlenül szükséges. Főleg, azoknak akik hasonló cipőben jártak, járnak mint én, és erőt tudnak meríteni az én példámból. »
Újra életedben az exed?
Mindenkinél eljön az a pillanat, mikor megkérdezzük magunktól, vajon jól tettem, hogy szakítottam? Vajon van még esélyem annál, akit régen szerettem és tiszteltem? Ez a sors keze, vagy tényleg csak a saját döntéseink következménye? »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.