Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Egy kis ezotéria

2011-ben ébredj fel!

Mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy az emberek 90 %-a egész életében alszik?
Na, nem szó szerint, hanem az életüket élik úgy, mintha altató hatása alatt lennének. Miről tudjuk őket felismerni? Arról, hogy minden napjuk nagyjából ugyanúgy néz ki.
Felkelnek, felöltöznek, dolgoznak, hazamennek, TV-t néznek, alszanak. Másnap kezdődik minden elölről.


Nagyon kevés azoknak a száma, akik valóban a saját életüket élik.
Amikor egy gyermek megszületik, azonnal a szülők, rokonok hatása alá kerül. Mivel egy gyermek számára a szülők jelentenek mindent, mindenben őket próbálják utánozni. A gyerekek felnőtté válásuk során a következő tanácsokat kapják:
„Olyan szakmát válassz, ahol sokat fogsz keresni. Olyan férjet keress, akinek sok pénze van. Erőltesd már meg magad, mert nem viszed semmire!”
Az erőlködésnek aztán az lesz a vége, hogy mindenki egy magára erőltetett szerepet játszik. Közben pedig Lelkük igényeit nem veszik figyelembe.

Büszkék vagyunk arra, milyen hatalmas a technika fejlődése.
Újabb és újabb telefonok, televíziók stb. kerülnek forgalomba, amelyek már csúcstechnológiával készültek. Ezen a téren valóban hatalmasat léptünk előre. A lelkünk fejlődése szempontjából azonban hatalmas a lemaradásunk.

Minden ember egyedinek születik, az élete végén pedig másolatként hal meg.
Beleolvad a tömegbe, elveszti megismételhetetlenségét. Ezzel együtt elveszti az erejét is. Oroszlán énje eltűnik, és a hátralévő életében parancsoknak engedelmeskedik csak. Közben pedig nem is tudja, miért érzi rosszul magát a bőrében.

Most, az új év elején légy őszinte magadhoz!
Nem számít, honnét jössz, hol tartasz! Valószínűleg Te is a keresők közé tartozol. Lehet, hogy azért olvasod épp ezt a cikket, mert keresel valamit.
A lelked mélyén érzed, hogy az életed más is lehetne. Több annál, ahogyan most éled. Mindegy, hányszor rontottál el valamit, és mindegy, milyen szerencsétlennek, áldozatnak stb. hiszed magad. A jövőben, saját magad becsmérlése helyett mond azt: „Mindent helyesen csináltam! Senki sem csinálhatta volna jobban!”
Mert ez így is van. Mindent jól csináltál, a rossz dolgok is számos tapasztalattal láttak el. Most viszont kezd el a saját életed élni! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy életed mely területén kellene változtatnod, melyek azok a részei életednek, amelyekkel elégedetlen vagy.

2011-ben cikkeim nagy része ezekkel a változásokkal foglalkozik majd.
2011 a változás éve lesz. Nem csak az én életemben, hanem a Te életedben is.
Ha a cikkem végére értél, határozd el: „Elég volt, változtatni fogok!”
Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt kimondtad, a változás elkezdődött!
(A cikket beküldte: Tündér69)Változások 1. rész
Mint azt 2010-es utolsó cikkemben ígértem, ebben az évben folyamatosan kapsz tanácsokat tőlem, mit tegyél annak érdekében, hogy az életed olyan irányba fejlődjön, amilyennek Te szeretnéd látni. Most az első, egyik legfontosabb kérdéssel foglalkozunk: a frekvencia megváltoztatásával. »

Ész és értelem
Biztosan sokan lesznek majd akiknek a történetem olvasása közben egy saját emlékük elevenedik fel. Ez a történet régi és mégis mindig más valahogyan. Tibivel 2009-ben ismerkedtem meg, egy közös barátunk által. Akkor voltam 21 éves. A kapcsolatunk barátinak indult, végül szerelem lett. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.