Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Írisz diagnosztika

"A szem a lélek tükre"... hangzik a régi mondás. De vajon csak a lélek tükre? Bizony nem! Az írisz részletes feltérképezéséből testünk hiányosságaira, gyenge pontjaira, gyulladásos gócokra, kialakulóban lévő betegségekre, allergiára...stb. kaphatunk információt!

Biztosan előfordult már veled, vagy családtagoddal, hogy orvosról orvosra jártatok, mert a betegséget nem tudták megállapítani, holott a probléma érezhető volt. Mit lehet ebben az esetben tenni? Az elismert természetgyógyászok, mindenféle csodaszerek kipróbálása mellett érdemes időt (és némi pénzt) szánni az írisz diagnosztikára. Ez a fajta "orvoslat" a szem szivárványhártyája alapján állít fel diagnózist egészségi állapotunkra vonatkozóan. Az egykori pásztorok a lovak, tehenek, juhok szeméből állapították meg azok betegségeit. Embereken ezt a fajta egészségfeltérképezési módszert csupán néhány évtizede használják. Az 1950-es években egy amerikai tudós kezdett el komolyabban foglalkozni a szivárványhártya jeleivel, majd kutatásait az egyre több kimutatott betegség jele által bizonyította.
Amint tükörbe nézel, és megvizsgálod az íriszt, látni fogod, hogy vannak benne kisebb-nagyobb fekete pontok, foltok, esetleg ködszerű csíkok húzódnak a szivárványhártyán. A szakember ezekből, valamint a szem környéki ráncokból, a szem alakjából, a pupilla alakváltozásából, stb. állít fel egy általános diagnózist.
A diagnosztikával rövid idő alatt, minden szokásos és hosszadalmas procedúra nélkül hozzávetőleges képet kaphatunk arról, milyen állapotban vannak belső szerveink, az ideg- és immunrendszerünk.Az íriszből kiolvashatók az öröklött tulajdonságok, az energiaszint, szerzett tulajdonságok, betegségek, melyek életünk során kialakulnak. Ugyanakkor látható, milyen szervünket távolították már el, operációs hegeink, egyes szervek gyulladásai, működészavarai, tumorai is kivehetők.
Ezt kiegészítve végezhetünk aura-vizsgálatot, ill. talpmasszázs során felállított diagnózist. A három módszer együttes hatása során szinte tökéletes biztonsággal meg tudják határozni a lappangó, vagy esetleg burjánzó betegséget.
Az írisz-diagnosztikai vizsgálattal néha olyan betegségeket is ki lehet mutatni, amelyek szokványos módszerekkel nem észlelhetők, illetve tünetmentesen zajlanak le. Néha az is megtudható, milyen kihatással vannak jelenlegi egészségi állapotunkra korábban elszenvedett betegségeink, genetikailag mire vagyunk fogékonyak, azaz milyen betegségektől kell a jövőben óvakodnunk, illetve hogyan kerülhetjük el őket. Tehát jó módszer a betegségek megelőzéséhez, az öngyógyító képesség fejlesztéséhez. Az írisz-diagnosztika képes kimutatni, hatnak-e szervezetünkre a stresszhelyzetek, a toxikus anyagok vagy a szedett gyógyszerek, egyáltalán szükséges-e gyógyszert szednünk vagy jobb, ha természetes módszerekhez fordulunk. Végül,a szivárványhártya segítségével körülbelül meghatározható, hogy meddig fogunk élni.
A vizsgálat után az írisz-diagnoszta általában rengeteg tanáccsal látja el a beteget. Szükség esetén otthoni gyógymódot ír fel neki, vagy ha valami gyanúsat talál, más szakorvoshoz utalja.
Amennyiben az írisz diagnosztikát végző szorosan együttműködik a szakorvossal, gyors és hatékony eredményeket érhetnek el a gyógyításban.
(A cikket beküldte: discoqueen)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


Az élet nehézségei 2.
Az előző cikkemet, aki olvasta, annak köszönöm. Abból sok minden kiderült, sokan megértették és átérezték a helyzetemet. Azóta kicsit javultak a dolgok, erőt vettem magamon és beszéltem anyukámmal. Nem mondhatom, hogy mindent megértett, de próbálja elfogadni, hogy... »

Halál? Elmenetel? Kinek mi...
Halál? Elmenetel? Ki hogy szereti, vagy hát éppen nem szereti ezt senki. Hogy miért éppen erről írok? A napokban az egyik barátnőm szorongva mesélte, hogy a kislánya tinikorba lépve, félni kezdett a haláltól, annak egyáltaláni mibenlététől, szóval úgy az eltávozástól. »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a testunklelkunk.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.testunklelkunk.hu/rss
Minden jog fenntartva © 2018, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.